Плочи за капи

Производител: Siser

Заменливи плочи за капи


Опис

  • Заменливи плочи
  • Се монтираат на универзалната преса TS ONE
  • Максимална температура: 220°C
  • Примена: прецизен трансфер на слики и разни графики на капи од секаква ткаенина

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ