Тапети за дигитален печат Decojet

печат
ECO-SOLV
грамаж
150 - 200 г/м2

Карактеристики

Димензии
Ширина (мм)Должина (м)
107050
Опис
  • Релјефни тапети со различни мотиви за дигитален печат
  • Мастило: екосолвентно
Документација
Релефни тапети за дигитален печат Decojet

Релјефни тапети за дигитален печат

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ