Транслуцентна хартија за дигитален печат SkyLight

печат
SOLV | ECO-SOLV
грамаж
150 г/м2

димензии

Ширини (мм)
1270, 1400, 1600
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
  • Бела транслуцентна хартија за дигитален печат со солвентни и екосолвентни мастила
  • Одлични печатачки карактеристики
  • Употреба: графики со задно осветлување -  висококвалитетни постери, POP дисплеи и др.
Документација
Хартия за цифров печат

Хартиja за солвентен печат

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ