Хартија за дигитален печат со син грб SkyBlue

печат
SOLV | ECO-SOLV
грамаж
120 г/м2

димензии

Ширини (мм)
1270, 1600
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
  • Хартија за дигитален печат со солвентни и екосолвентни мастила
  • Синиот грб овозможува одлична густина
  • Одлични печатачки карактеристики
  • Употреба: графики со предно осветлување - постери, POP дисплеи и др.
Документација
Хартия за дигитален печат

Хартиja за солвентен печат

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ