Латекс мастило RICOH AR

Производител: RICOH

Бои: CMYK + Orange + Green


Опис

  • Латес боја RICOH Aqua Resin
    • CMYK + Orange + Green
  • Пократко време за сушење
  • Осигурува повисока брзина на печатење - 33.1 m2/h - 900 x 600dpi 4 pass mode
  • Еколошки чисто
  • Касета 600ml
  • Погодно за широкоформатни латекс принтери RICOH

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ