Бела латекс боја RICOH AR

Производител: RICOH

Боја: White


Опис

  • Латекс мастило Aqua Resin
  • Боја: бела (white)
  • Пократко време за сушење
  • Осигурува повисока брзина на печатење
  • Еколошки чисто
  • Касета: 220ml
  • Погодно за широкоформатни латекс принтери RICOH

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ