Компресорни фрези

Производител: China

Модел: AAFLX, A2FLX, AA1FLX


Опис

  • Фрези за CNC рутер
  • Изработен од карбидна легура
  • AFLX, AAFLX - компресорни фрези за дрво и пластика со 2 раба.
  • AA1FLX - компресорни фрези за дрво и пластика со 1 раб.
  • МоделCED/ммCEL/грSHK/ммOVL/мм
    AAFLX3.083.17583.17540
    AAFLX417417440
    AAFLX422422460
    AAFLX612612650
    AAFLX635635680
    A2FLX417417440
    A2FLX522522540
    A2FLX635635680
    A2FLX835835880
    AA1FLX3.123.175123.17540
    AA1FLX3.253.175253.17550
    AA1FLX412412440
    AA1FLX432432465
    AA1FLX625625660
    AA1FLX645645690

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ

  • CNC рутери Jinka ATC

    CNC Рутер ATC 1325P 8T

    CNC рутер за обработка на дрво, пластика, меки метали, композитни ...

  • CNC рутери Jinka ATC

    CNC Рутер ATC-2040P 8T

    CNC рутер за обработка на дрво, пластика, меки метали, композитни ...

  • CNC рутер AD-1325B

    CNC Рутер AD-1325B

    CNC рутер за реклами: сечење и гравирање на плочести детали ...

  • CNC Рутер ZMD-1325A

    Индустриски CNC рутер за обработка на пластика, метали, дрво и ...

  • CNC Рутер ZMD-2030A

    Индустриски CNC рутер за обработка на пластика, меки метали, дрво ...

  • Промишлен CNC рутер SD-1318

    CNC Рутер SD-1318

    Индустриски CNC рутер за обработка на камен, меки метали и ...