CNC Рутер SD-1318

Промишлен CNC рутер SD-1318

Производител: Jinka

Индустриски CNC рутер за обработка на камен, меки метали и др.


Опис

 • Работна површина (см): 130 х 180 х 16
 • Шпиндел со водно ладење: 3kW, од 6000 до 24000 вртежи/мин
 • Мотори: чекорни
 • Максимална работна брзина: 7.5 м/мин
 • Максимална брзина на движење: 15 м/мин
 • Задвижување со навојни вретена
 • Дијаметар на цангите (мм): 3.175/4/6/12.7
 • Контролер: DSP
 • Компатибилен со CAD/CAM пакети, како UcanCam, Wentai, Type3, Artcam, Enroute, Proe, UG и др.
 • Система за ладење на инструментот и резервоар од нерѓосувачки челик
 • Упатство за употреба

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ