CNC Рутер ZMD-1325A

Производител: Jinka

Индустриски CNC рутер за обработка на пластика, метали, дрво и др.


Опис

Основна конфигурација:

 • Работна површина (см): 130 х 250 х 16
 • Шпиндел со водно ладење: 3kW
 • Серво мотори
 • Централен систем за подмачкување на паралелите
 • Упатство за употреба

Опции:

 • Вакум-маса 6 секции + 5.5kW ротациона вакум-пумпа
 • Аспирација: 2.2kW
 • DSP контролер
 • Смастител течност-воздух за ладење на инструментот
 • Индустриско ладење на водата од шпинделот CW3000
 • 4.5kW шпиндел
 • NAIKY + NC Studio + пулс генератор
 • Софтвер Ucancam Waveboard

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ