Наменски фрези

Производител: China

Модел: A2ZJ, A3J, AA3J, AMDRX


Опис

 • Фрезери за CNC изработени од карбидна легура:
  • A2ZJ - фрезер за биговање на алуминиумски сандвич-панели. Конус 90 степени и врв 1-1.5-2мм
  • A3J, AA3J - фрезер со конусообразен врв за гравирање на мермер, месинг, алуминиум, камен
  • AMDRX - фрезер за прочистување на камења
 • Моделвръх/мм2А/грSHK/ммOVL/мм
  A2ZJ69010190633
  A2ZJ690151.590633
  A2ZJ69020290633
  A3J3.30010.1303.17533
  A3J440010.140433
  A3J645010.145640
  AA3J3.20010.1203.17540
  AA3J3.25010.1253.17540
  AA3J3.30010.1303.17540
  AA3J40010.140450
  AA3J45010.145650
  МоделCED/ммCEL/ммSHK/ммOVL/мм
  AMDRX622622650
  AMDRX825825870
  AMDRX1245124512100

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ

 • CNC рутери Jinka ATC

  CNC Рутер ATC-2040P 8T

  CNC рутер за обработка на дрво, пластика, меки метали, композитни ...

 • CNC рутер AD-1325B

  CNC Рутер AD-1325B

  CNC рутер за реклами: сечење и гравирање на плочести детали ...

 • CNC Рутер ZMD-1325A

  Индустриски CNC рутер за обработка на пластика, метали, дрво и ...

 • CNC Рутер ZMD-2030A

  Индустриски CNC рутер за обработка на пластика, меки метали, дрво ...

 • Промишлен CNC рутер SD-1318

  CNC Рутер SD-1318

  Индустриски CNC рутер за обработка на камен, меки метали и ...