Мутери

Мутери за CNC рутери


Опис

 • Мутери за CNC рутери
МоделРезбаРутер
ER11-M14M14x0.756030/7090
ER16-M22M22x1.51212/1216
ER16A-M19M19x1.0 
ER20-M24M24x1ZMD
ER20-M25M25x1.51325
ER25-M32M32x1.5 
ER20A-M24M24x1.5 

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ

 • CNC рутери Jinka ATC

  CNC Рутер ATC-2040P 8T

  CNC рутер за обработка на дрво, пластика, меки метали, композитни ...

 • CNC рутер AD-1325B

  CNC Рутер AD-1325B

  CNC рутер за реклами: сечење и гравирање на плочести детали ...

 • CNC Рутер ZMD-1325A

  Индустриски CNC рутер за обработка на пластика, метали, дрво и ...

 • CNC Рутер ZMD-2030A

  Индустриски CNC рутер за обработка на пластика, меки метали, дрво ...

 • Промишлен CNC рутер SD-1318

  CNC Рутер SD-1318

  Индустриски CNC рутер за обработка на камен, меки метали и ...