Спираловидна фреза со една перка

Производител: China

Модел: AA1LX, A1LX


Опис

 • Фрези за CNC рутер за гравирање на правоаголни канали или прав срез на ПВЦ, ПММА, меко дрво, пластика
 • Изработен од карбидна легура
 • МоделCED/ммCEL/грSHK/ммOVL/мм
  AA1LX3.104143.17540
  AA1LX3.1.5121.5123.17540
  AA1LX3.205253.17540
  AA1LX3.2102103.17540
  AA1LX3.2152153.17545
  AA1LX3.2222223.17550
  AA1LX3.2.5152.5153.17545
  AA1LX3.083.17583.17540
  AA1LX3.153.175153.17540
  AA1LX3.203.175203.17550
  AA1LX3.253.175253.17550
  AA1LX3.323.175323.17560
  AA1LX3.423.175423.17570
  AA1LX3.523.175523.17580
  AA1LX412412450
  AA1LX422422450
  AA1LX428428470
  AA1LX442442490
  AA1LX617617650
  A1LX835835880
  A1LX8458458100
  AL1LX3.2.5042.543.17540
  AL1LX3.063.17563.17540
  AL1LX40848450
  AL1LX6512512650
  AL1LX617617650
  AL1LX820820850

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ

 • CNC рутери Jinka ATC

  CNC Рутер ATC-2040P 8T

  CNC рутер за обработка на дрво, пластика, меки метали, композитни ...

 • CNC рутер AD-1325B

  CNC Рутер AD-1325B

  CNC рутер за реклами: сечење и гравирање на плочести детали ...

 • CNC Рутер ZMD-1325A

  Индустриски CNC рутер за обработка на пластика, метали, дрво и ...

 • CNC Рутер ZMD-2030A

  Индустриски CNC рутер за обработка на пластика, меки метали, дрво ...

 • Промишлен CNC рутер SD-1318

  CNC Рутер SD-1318

  Индустриски CNC рутер за обработка на камен, меки метали и ...