Фреза со остар врв и долга опашка

Производител: China

Модел: ALDX


Опис

 • Фрези за CNC рутер за профилно гравирање
 • Изработен од карбидна легура
 • МоделCED/ммCEL/грDSHK/ммOVL/мм
  ALDX3.2052553.17540
  ALDX3.083.17582.983.17540
  ALDX4114113.084100
  ALDX6136135.86100

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ

 • CNC рутери Jinka ATC

  CNC Рутер ATC-2040P 8T

  CNC рутер за обработка на дрво, пластика, меки метали, композитни ...

 • CNC рутер AD-1325B

  CNC Рутер AD-1325B

  CNC рутер за реклами: сечење и гравирање на плочести детали ...

 • CNC Рутер ZMD-1325A

  Индустриски CNC рутер за обработка на пластика, метали, дрво и ...

 • CNC Рутер ZMD-2030A

  Индустриски CNC рутер за обработка на пластика, меки метали, дрво ...

 • Промишлен CNC рутер SD-1318

  CNC Рутер SD-1318

  Индустриски CNC рутер за обработка на камен, меки метали и ...