Цилиндричен фрезер

Производител: China

Модел: 0ZX, A0ZX


Опис

 • Фрезери за CNC рутер за гравирање на правоаголни канали или за прав рез
 • Изработени од легура на карбид
 • Модел 0ZX - за меки материали (ПВЦ, ПММА, дрво). Модел A0ZX - за тврди материјали (МДФ, ПММА, алуминиум, бронза)
 • МоделCED/ммCEL/грSHK/ммOVL/мм
  0ZX3.1.003133.17533
  0ZX3.1.5051.553.17533
  0ZX3.2102103.17533
  0ZX3.2.5122.5123.17533
  0ZX3.153.175153.17533
  0ZX412412440
  0ZX6513513640
  0ZX615615640
  A0ZX41.0212.5440
  A0ZX41.5041.54440
  A0ZX430636440
  A0ZXD6510510650

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ

 • CNC рутери Jinka ATC

  CNC Рутер ATC-2040P 8T

  CNC рутер за обработка на дрво, пластика, меки метали, композитни ...

 • CNC рутер AD-1325B

  CNC Рутер AD-1325B

  CNC рутер за реклами: сечење и гравирање на плочести детали ...

 • CNC Рутер ZMD-1325A

  Индустриски CNC рутер за обработка на пластика, метали, дрво и ...

 • CNC Рутер ZMD-2030A

  Индустриски CNC рутер за обработка на пластика, меки метали, дрво ...

 • Промишлен CNC рутер SD-1318

  CNC Рутер SD-1318

  Индустриски CNC рутер за обработка на камен, меки метали и ...