Фреза со спирални перки

Производител: China

Модел: AA1LXD


Опис

 • Фрези за CNC рутер за гравирање на правоаголни канали или за прав рез на МДФ, ППМА, ПВЦ, меко дрво и др.
 • Стрyготините се насочуваат надолу
 • МоделCED/ммCEL/грSHK/ммOVL/мм
  AA1LXD3.208283.17540
  AA1LXD3.103.175103.17540
  AA1LXD3.153.175153.17540
  AA1LXD412412440

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ

 • CNC рутери Jinka ATC

  CNC Рутер ATC-2040P 8T

  CNC рутер за обработка на дрво, пластика, меки метали, композитни ...

 • CNC рутер AD-1325B

  CNC Рутер AD-1325B

  CNC рутер за реклами: сечење и гравирање на плочести детали ...

 • CNC Рутер ZMD-1325A

  Индустриски CNC рутер за обработка на пластика, метали, дрво и ...

 • CNC Рутер ZMD-2030A

  Индустриски CNC рутер за обработка на пластика, меки метали, дрво ...

 • Промишлен CNC рутер SD-1318

  CNC Рутер SD-1318

  Индустриски CNC рутер за обработка на камен, меки метали и ...