Фрезер со 2 прави перки

Производител: China

Модел: A2ZX, 2ZX


Опис

 • Фрезери за CNC рутер за гравирање на правоаголни канали или за прав рез
 • Изработени од карбидна легура
 • Не го подигаат листот од масата на машината, но не ги вадат добро струготините
 • Модел 2ZX - за меки материјали (ПВЦ, ПММА, дрво); модел A2ZX - за тврди материјали (МДФ, ПММА, алуминиум, бронза)
 • МоделCED/ммCEL/грSHK/ммOVL/мм
  A2ZX3.1.5061.563.17540
  A2ZX3.208283.17540
  A2ZX3.2.5123.175122.540
  A2ZX3.173.175173.17540
  A2ZX422422445
  A2ZX625625660
  2ZX3.1.5061.563.17540
  2ZX3.208283.17540
  2ZX3.2.5152.5153.17540
  2ZX3.173.175173.17540
  2ZX422422445
  2ZX632632660
  2ZX655655685
  2ZX845845880

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ

 • CNC рутери Jinka ATC

  CNC Рутер ATC-2040P 8T

  CNC рутер за обработка на дрво, пластика, меки метали, композитни ...

 • CNC рутер AD-1325B

  CNC Рутер AD-1325B

  CNC рутер за реклами: сечење и гравирање на плочести детали ...

 • CNC Рутер ZMD-1325A

  Индустриски CNC рутер за обработка на пластика, метали, дрво и ...

 • CNC Рутер ZMD-2030A

  Индустриски CNC рутер за обработка на пластика, меки метали, дрво ...

 • Промишлен CNC рутер SD-1318

  CNC Рутер SD-1318

  Индустриски CNC рутер за обработка на камен, меки метали и ...