Фрезер со 2 прави рабови и заоблен врв

Производител: China

Модел: A2ZQX, AA2ZQX


Опис

 • Фрезери за CNC рутери за гравирање на заоблени канали или за прав рез
 • Изработени од карбидна легура
 • Не го подига материјалот од масата на машината, но не ги вади добро струготините
 • Наменет за МДФ, двослојни материјали, дрво.
 • МоделCED/ммCEL/грSHK/ммOVL/мм
  A2ZQX3.208283.17540
  AA2ZQX3.173.175173.17540
  AA2ZQX425425450
  AA2ZQX625625655
  A2ZQX3.0.8250.82.53.17540
  A2ZQX3.103133.17540
  A2ZQX3.1.2041.243.17540
  A2ZQX3.1.5051.553.17540

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ

 • CNC рутери Jinka ATC

  CNC Рутер ATC-2040P 8T

  CNC рутер за обработка на дрво, пластика, меки метали, композитни ...

 • CNC рутер AD-1325B

  CNC Рутер AD-1325B

  CNC рутер за реклами: сечење и гравирање на плочести детали ...

 • CNC Рутер ZMD-1325A

  Индустриски CNC рутер за обработка на пластика, метали, дрво и ...

 • CNC Рутер ZMD-2030A

  Индустриски CNC рутер за обработка на пластика, меки метали, дрво ...

 • Промишлен CNC рутер SD-1318

  CNC Рутер SD-1318

  Индустриски CNC рутер за обработка на камен, меки метали и ...