Фреза со врв 45°

Фрезер за CNC с обратен наклон на сряза

Производител: China

Модел: AAZHX


Опис

 • Фрези за CNC за LCD дисплеи и обработка на ПММА.
 • Изработени од карбидна легура.
 • МоделCED/ммCEL/грSHK/ммOVL/мм
  AAZHX610410.4640
  AAZHX610510.5640
  AAZHX611011640
  AAZHX61.2041.20.4640
  AAZHX61.2051.20.5640
  AAZHX61.2101.21640
  AAZHX61.2151.21.5640

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ

 • CNC рутери Jinka ATC

  CNC Рутер ATC-2040P 8T

  CNC рутер за обработка на дрво, пластика, меки метали, композитни ...

 • CNC рутер AD-1325B

  CNC Рутер AD-1325B

  CNC рутер за реклами: сечење и гравирање на плочести детали ...

 • CNC Рутер ZMD-1325A

  Индустриски CNC рутер за обработка на пластика, метали, дрво и ...

 • CNC Рутер ZMD-2030A

  Индустриски CNC рутер за обработка на пластика, меки метали, дрво ...

 • Промишлен CNC рутер SD-1318

  CNC Рутер SD-1318

  Индустриски CNC рутер за обработка на камен, меки метали и ...