Фрезер со 2 спирални раба и заоблен врв

Производител: China

Модел: AM2QX, A2QX, 2QX


Опис

 • Фрезери за CNC рутери за гравирање на канали со заоблување
 • Изработени од карбидна легура
 • Одлично ги вади струготините, но ја подига таблата
 • Модели: 2QX-за мек; AM2QX-за тврд материал
 • МоделCED/ммCEL/грSHK/ммOVL/мм
  AM2QX3.223.17522445
  AM2QX422422445
  AM2QX622622650
  AM2QX652652680
  AM2QX845845890
  A2QX3.0.8030.833.17540
  A2QX3.1.03133.17540
  A2QX3.1.2041.243.17540
  A2QX3.1.5051.553.17540
  A2QX3.206263.17540
  2QX3.423.175423.17575
  2QX3.523.175523.17580
  2QX8458458100

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ

 • CNC рутери Jinka ATC

  CNC Рутер ATC-2040P 8T

  CNC рутер за обработка на дрво, пластика, меки метали, композитни ...

 • CNC рутер AD-1325B

  CNC Рутер AD-1325B

  CNC рутер за реклами: сечење и гравирање на плочести детали ...

 • CNC Рутер ZMD-1325A

  Индустриски CNC рутер за обработка на пластика, метали, дрво и ...

 • CNC Рутер ZMD-2030A

  Индустриски CNC рутер за обработка на пластика, меки метали, дрво ...

 • Промишлен CNC рутер SD-1318

  CNC Рутер SD-1318

  Индустриски CNC рутер за обработка на камен, меки метали и ...