Конусообразен Фрезер

Производител: China

Модел: J, YDJ, AYDJ


Опис

 • Фрезери за CNC рутер за гравирање на триаголни канали со закосен или сос заоблен раб, или за рез под наклон
 • Изработени од легура на карбид
 • Модел J и YDJ - за меки материјали (ПВЦ, ПММА, дрво); модел AYDJ - за тврди материјали (МДФ, ПММА, алуминиум, бронза)
 • Модел2T/мм2A/гр2R/ммSHK/ммOVL/мм
  J3.10010.110-3.17533
  J3.15020.115-3.17533
  J3.20050.520-3.17533
  J3.30010.130-3.17533
  J3.30050.530-3.17533
  J3.60050.560-3.17533
  J645050.545-645
  J690020.290-645
  J690050.590-645
  YDJ41515-151.5440
  YDJ41520-152.0440
  AYDJ62010-201.0650
  AYDJ62510-251.0650
  AYDJ63010-301.0650

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ

 • CNC рутери Jinka ATC

  CNC Рутер ATC-2040P 8T

  CNC рутер за обработка на дрво, пластика, меки метали, композитни ...

 • CNC рутер AD-1325B

  CNC Рутер AD-1325B

  CNC рутер за реклами: сечење и гравирање на плочести детали ...

 • CNC Рутер ZMD-1325A

  Индустриски CNC рутер за обработка на пластика, метали, дрво и ...

 • CNC Рутер ZMD-2030A

  Индустриски CNC рутер за обработка на пластика, меки метали, дрво ...

 • Промишлен CNC рутер SD-1318

  CNC Рутер SD-1318

  Индустриски CNC рутер за обработка на камен, меки метали и ...