Макетен нож OLFA PC L

Нож за рязане на плексиглас, пластмаса и ламинати

Производител: OLFA

За сечење на плексиглас


Опис

  • Двострано режечки нож за плочи од плексиглас, изработени од висококвалитетен челик
  • Примена: сечење на плексиглас, пластика, ламинати и др.
  • 2 бр. резервни ножеви во држачот - PB 800
  • Практичен за употреба со десна и лева рака

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ