Резервни ножеви OLFA PB-800

Производител: OLFA

Резервни сечила за макетен нож OLFA PC-L


Опис

  • Сечило од челик
  • Погодни за сечење на плексиглас и ламинати

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ