Резервни ножеви OLFA KB4-S

Производител: OLFA

Резервни ножеви за скалпел OLFA AK-4


Опис

  • Сечила од нерѓосувачки челик
  • Погодни за сечење на пластика, дрво, гума и др.

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ