Резервни ножеви OLFA KB4-R

Производител: OLFA

Резервни ножеви за скалпел OLFA AK-4


Опис

  • Резервни ножеви за пластика, дрво, гума и др.
  • Погодни за индустриски апликации, уметност, занаетчиство и др.

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ