Фолија за заштита од сонце Reflectiv SOL 332

температура
-20°C +80°C
дебелина
36 µm
лепило
перманентно проѕирно
UV
1%
Трајност
8-10г.
Апликација
надворешно

Карактеристики

Димензии
1520мм x 2.50м
Опис
  • Полиестерна фолија за заштита од сонце
  • Се состои од два слоја вакуум-метализиран полиестер, лепило и заштитен филм
  • Запира 79% од сончевата енергија
Спецификација
  • Одразување на сончевата енергија: 29%
  • Абсорбција на сончевата енергија: 52%
  • Пропусливост на сончевата енергија: 19%
  • Пропусливост на видливата светлина: 20%
  • Одразување на видливата светлина: 29%
  • UV пропусливост: 1%
Употреба
Градежната индустрија
Слънцезащитно самозалепващо фолио Reflectiv SOL 332 Полиестерна фолија за заштита од сонце (36 микрони) споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ