СЛЪНЦЕЗАЩИТНО ФОЛИО


Слънцезащитни фолиа Reflectiv

Предпазват от вредните UV лъчения

 
дебелина
UV
Трајност
Апликација
Фолија за заштита од сонце Reflectiv Anti-UVA
дебелина36 µm
UV1%
Трајност12-15г.
Апликацијаинтериорно
Фолија за заштита од сонце Reflectiv SOL 101
дебелина36 µm
UV5%
Трајност15-20г.
Апликацијаинтериорно
Фолија за заштита од сонце Reflectiv SOL 102
дебелина36 µm
UV1%
Трајност12-15г.
Апликацијанадворешно