Фолија за заштита од сонце Reflectiv SOL 152

температура
-20°C +80°C
дебелина
36 µm
лепило
перманентно проѕирно
UV
1%
Трајност
12-15г.
Апликација
надворешно

Карактеристики

Димензии
1520мм x 2.50м
Опис
  • Полиестерна фолија
  • Се состои од два слоја вакуум-метализиран полиестер, лепило и заштитен филм
  • Запира 66% од сончевата енергија
  • Боја: сино-сив металик
Спецификација
  • Одразување на сончевата енергија: 43%
  • Абсорбција на сончевата енергија: 31%
  • Пропусливост на сончевата енергија: 26%
  • Пропусливост на видливата светлина: 32%
  • Одраување на видливата светлина: 40%
  • UV пропусливост: 1%
Употреба
Градежната индустрија
Слънцезащитно фолио за прозорци Reflectiv SOL 152 Полиестерна фолија за заштита од сонце (36 микрони) споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ