Фолија за заштита од сонце Reflectiv SOL 101

температура
-20°C +80°C
дебелина
36 µm
лепило
перманентно проѕирно
UV
5%
Трајност
15-20г.
Апликација
интериорно

Карактеристики

Димензии
1520мм x 30м
Опис
  • Полиестерна фолија за заштита од сонце
  • Се состои од два слоја вакуум-метализиран полиестер, лепило и заштитен филм
  • Го елиминира ефектот на стаклена градина, ја запира сончевата енергија за 75%
  • Боја: сива металик
Спецификација
  • Одразување на сончевата енергија: 55%
  • Абсорпција на сончевата енергија: 33%
  • Пропусливост на сончевата енергија: 12%
  • Пропусливост на видливата светлина: 16%
  • UV пропусливост: 5%
Употреба
Градежната индустрија
Слънцезащитно самозалепващо фолио Reflectiv SOL 101E

Полиестерна фолија за заштита од сонце (36 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ