Фолија за заштита од сонце Reflectiv Anti-UVA

дебелина
36 µm
лепило
перманентно проѕирно
UV
1%
Трајност
12-15г.
Апликација
интериорно

Карактеристики

Димензии
1520мм х 30м
Опис
  • Полиестерна фолија
  • Ги штити изложените артикли од бледење
  • Штити од штетните UV- зраци
  • Наоѓа намена во музеи, магацини, апартмани и др.
Спецификација
  • Одраз на сончева енергија: 9%
  • Абсорбција на сончевата енергија: 16%
  • Пропусливост на сончевата енергија: 75%
  • Пропусливост на видливата светлина: 73%
  • Одразување на видливата светлина: 8%
  • UV пропусливост: 1%
Употреба
Музеи, магацини, галерии и др.
Самозалепващо фолио за УВ защита Reflectiv Anti UVA

Полиестерна фолија (36 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ