Огледалнa фолиja за стакла Reflectiv MIR 500X

температура
-20°C +80°C
дебелина
36 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
5г.

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
30

Карактеристики

Опис
  • Самолеплива полиестерна фолија
  • Огледална од надворешната и провидна од внатрешната страна
  • * Фолијата не е огледална при внатрешен извор на светлина (вечерно време при запалено светло во просторијата има видливост однадвор кон внатре)
  • Погодно за сите видови стаклени површини
  • Употреба: од внатрешната страна на стаклото, врз прозорци и стаклени врати на хотели, фитнес сали, СПА центри и др.
Спецификација
  • UV пропустливост: 5%
  • Подлошка: силиконизиран полиестер 23 микрони
  • Минимална температура на апликација: +5°C
  • Класа на запаливост: B-S1, d0
Документација
Витражно огледално фолио за стъкла и прозорци MIR 500X Полиестерна фолија (36 микрони) со огледален ефект споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ