Цветови мостри

Мотиви с визуален ефект на гравирано стъкло

Цветови Мостри

Мотиви с визуален ефект на матирано стъкло

  Витражна декоративна фолија LX LC5500

  температура
  -45°C +82°C
  дебелина
  115 - 160 µm
  лепило
  перманентно проѕирно
  Трајност
  5г.

  димензии

  Ширини (мм)
  1220, 1520
  Должини (мм)
  50

  Карактеристики

  Дебелина
  МоделДебелина (со лепило)
  LC5510; 5510T; 5511; 5511T; 5560115 µm
  LC5520; 5521; 5522; 5540; 5550160 µm
  Опис
  • LX LC5500 - серија самолепливи PVC фолии со разни ефекти:
   • LC5510 сребро; 5511 злато; 5560 фино сребро - со ефект на гравирано стакло
   • LC5520 проѕирно; 5521 бело; 5522 кафено - со ефект на роса, матирано стакло
   • LC5540 мозаик
   • LC5550 рибина коска
  • Употреба: витражни украси, декорација на прозорци и стаклени врати во хотели, СПА центри, фитнес сали и др.
  • Го замаглуваат стаклото, но и дозволуваат на светлината да преминува
  • Штитат од штетните UV зраци
  Спецификация
  • Лепило
   • Перманентно проѕирно - LC5510; LC5511; LC5510Т; LC5511Т; LC5560
   • Removable проѕирно - LC5520; LC5521; LC5522; LC5540; LC5550
   • Моделите LC5510Т и LC5511Т се со Airfree технологија
  • Подлошка: 130 г/м2
  • Минимална температура за апликација: > +10°C
  LG LC5500 WinDeco Films

  Декоративни PVC фолија со разни ефекти

  споредувањепоръчай

  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ