Магнетна фолија за печатење MAGNIS

печат
SOLV | LATEX | UV
приложение
външно

Карактеристики

Димензии
ДебелинаДимензии
0.4ммролка 0.61/30м
0.5ммролка 0.61/30м
0.7ммролка 1.22/15м
Опис
  • Еластична магнетна фолија со бел мат ламинат
  • Директен дигитален печат со солвентни, латекс и UV мастила
  • Употреба: лесно менливи натписи на превозни средства, табли за мениа, цени и валутни курсови, магнетни сувенири и др.
Магнитно фолио с бял ламинат за цифров печат

Флексибилна магнетна фолија

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ