Магнетна фолија MAGNIS

приложение
външно

Карактеристики

Димензии
ДебелинаДимензии
0.4ммлист 70/100см
ролка 0.61/30м
0.5ммролка 0.61/30м
0.75ммролка 0.61/20м
1ммролка 0.61/20м
1.5ммролка 0.61/20м
Опис
  • Флексибилна магнетна фолија
  • Боја: темно-кафена
Употреба
  • Лесно менливи натписи на превозни средства
  • Табла за мениа, цени и валутни курсови
  • Магнетни сувенири
brown magnetic film

Темно-кафена магнетна фолија

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ