Самолеплива фолија за дигитален печат ORAJET 3164

печат
SOLV UV LATEX
температура
-40°C +80°C
дебелина
100 µm
лепило
перманентно сиво/проѕизрно
Трајност
4г.
Апликација
надворешно

димензии

Ширини (мм)
1050, 1260, 1370, 1520, 1600, 2000
Должини (мм)
50
боја
000
010

Карактеристики

Опис
Самолеплива мономерна PVC фолија за дигитален печат со еко солвентни, латексни и UV мастила. За внатрешна употреба.
Површина
Сјај \ мат
Лепило
перманентно, сиво или прозрачно
Подлошка
силиконизирана хартија, 135 г/м2
Минимална температура на апликација
+10°C
Температурна издржливост
-40°C до +80°C
Самозалепващо фолио за дигитален печат Orajet

Мека PVC фолија (100 микрона)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ