Подов ламинат LX LM41000

температура
-45°C +82°C
дебелина
200 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
3г.

димензии

Ширини (мм)
1220
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
  • Мономерен подов ламинат со мазна површина
  • Апликација: заштита на подов принт
Спецификација
  • Лепило: перманентно, проѕирно
  • Подлошка: силиконизирана хартија 135г/м2
Документација
Ламинатно фолио за защита на подова графика

Мономерен PVC ламинат (200 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ