Подов ламинат Oraguard 255AS

температура
-40°C +80°C
дебелина
170 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
6 месеци

димензии

Ширини (мм)
1050, 1400
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
  • Подов ламинат
  • Релјефна површина за против лизгање
  • Апликација: заштита на подов принт за против механички оштетувања и UV зраци
Спецификација
  • Лепило: перманентно, проѕирно
  • Подлошка: бела, силиконизирана хартија, 90г/м2
Документација
Ламинатно фолио за защита на подова графика

PVC ламинат (170 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ