Транспортна лента Oratape LT95

дебелина
150 µm
лепило
removable проѕирно
сила на залепване
ниска - LT

Карактеристики

Димензии
33см/50м
50см/50м
70см/50м
100см/50м
Опис
  • Проѕирна транспортна лента базирана на полиетилен
  • Погодна за катер фолии, кои се аплицираат на внатрешни ѕидови: Oracal 638 Wall Art
  • Употреба: трансферирање и монтажа на натписи, симболи, букви и т.н.
Документација
Aпликираща лента Oratape за монтаж на надписи

Проѕирна транспортна лента (150 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ