Катер Jaguar V-61

Производител: GCC

Катер со серво мотори


Опис

 • Ширина на катирање: 61 см
 • Максимален притисок: 600 г
 • 10 м должина на катирање без изместување на фолијата
 • Брзина на катирање до 1530 мм/сек
 • Максимална дебелина на материјалот 0.8 мм
 • Врска со компјутер преку USB/сериски порт/LAN мрежа
 • Удобен LCD панел со 9 јазика
 • Позиционирање и управување на секое притискачко колено засебно - силата на притисокот може да се регулира
 • Tangential Mode: катира сложени графики, и вади мазни агли, и елегантни контури, дури при дебели материјали
 • Функција "Up acceleration" со 3 режими на работа: High, Medium и Low. Ги забрзува работните процеси, заштедува време помеѓу операциите и ја зголемува продуктивноста на машината
 • Камера за катирање по контура (LX модели) :
  • Автоматски систем за откривање на испечатени пасери (AAS II)
  • Фајлот се катира на секции за поголема прецизност
 • Дополнителни опции:
  • "кош" за фолија
  • систем за затегање на фолијата
 • Димензии (мм): висина 412 х ширина 950 х длабочина 486
 • Технички параметри

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ

 • Режещ плотер RX II 61см

  Катер RX II-61

  Професионален катер со серво управување и камера за прецизно катирање ...

 • Режещ плотер GCC RX II

  Катер RX II-101S

  Професионален катер со серво управување и камера за прецизно катирање ...

 • Режещ плотер GCC RX II

  Катер RX II-132S

  Професионален катер со серво управување и камера за прецизно катирање ...

 • Режещ плотер GCC RX II

  Катер RX II-183S

  Професионален катер со серво управување и камера за прецизно катирање ...