Катер Jaguar V-160

Режещ плотер Jaguar V 183см

Производител: GCC

Катер со серво управување


Опис

 • Ширина на катирање: 160 см
 • Максимален притисок: 600 г
 • 10м должина на катирање без изместување на фолијата
 • Брзина на катирање до 1530 мм/сек
 • Максимална дебелина на материјалот 0.8 мм
 • Поврзување со компјутер преку USB/сериски порт/LAN мрежа
 • Удобен LCD панел со 9 јазика
 • Позиционирање и управување со секој притискачки механизам самостојно - силата на натисокот може да се регулира
 • Tangential Mode: катира сложени графики, дава мазни агли и елегантни контури, дури и при дебели материјали
 • Функција "Up acceleration" со 3 режима на работа: High, Medium и Low. Го забрзува работниот процес, заштедува време помеѓу операциите и ја зголемува продуктивноста на машината
 • Систем за затегнување на фолијата
 • Камера зa катирање по контура (LX модели):
  • Автоматски систем за откривање на отпечатаните пасери (AAS II)
  • Индивидуални пасери ја распознаваат насоката на печат, не е потребно медијата да се врти
  • Го катира фајлот на секции за поголема прецизност
 • Дополнителни опции: "кош" за фолија
 • Димензии (мм): висина 1127 х ширина 1962 х длабочина 756

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ

 • Режещ плотер RX II 61см

  Катер RX II-61

  Професионален катер со серво управување и камера за прецизно катирање ...

 • Режещ плотер GCC RX II

  Катер RX II-101S

  Професионален катер со серво управување и камера за прецизно катирање ...

 • Режещ плотер GCC RX II

  Катер RX II-132S

  Професионален катер со серво управување и камера за прецизно катирање ...

 • Режещ плотер GCC RX II

  Катер RX II-183S

  Професионален катер со серво управување и камера за прецизно катирање ...