Двострано леплива лента Orabond 1812TM

дебелина
1.1мм
лепило
модифицирано солвентно акрилатно
сила на залепване
>18 N/25mm (след 24 ч.)
Носител
PE пяна 1мм
Протектор
хартия 90г/м2

Характеристики

Описание
  • Бела пенеста лента за монтажа на огледала од плексиглас, дисплеи, пластични делови и др.
  • Висока првична сила на лепење, дури и при неравмни и тешки за лепење површини
  • Висока отпорност на влага, UV и органски разредувачи
Двойнолепяща лента Orabond 1812TM Двострано леплива пенеста лента 1.1мм споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ