Двострано леплива лента Orabond 1810

дебелина
1.15мм
лепило
солвентно акрилатно
сила на залепване
>16 N/25mm (след 24 ч.)
Носител
PE пяна 1мм
Протектор
хартия 140г/м2

Карактеристики

Опис
  • Двострано леплива лента за монтажа на огледала во индустријата за мебел.
    За огледало со тежина од 1кг се препорачува употреба на 60см2 лента
  • Добра цврстина на лепење
  • Отпорна на UV, органски разредувачи и влага
Димензии
19мм/10м
19мм/25м
25мм/25м
50мм/25м
Двойно залепваща лента Orabond 1810 Двострано леплива пенеста лента 1.15мм споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ