Спреј за отстранување на лепило

Спрей за почистване на остатъците от лепило

Производител: VMD Italia

Пакување: 200мл


VMD 46 спреј за чистење на остатоци од лепило

Характеристики

Описание
  • Пакување: 200мл
  • Безбојна течност
  • Намена: ги отстранува остатоците од засушено лепило ид фолија, двострано лепливи ленти, стикери, хартиени етикети и др.
  • Може да се употребува врз пластични, керамички, метални, дрвени /вклучително бојадисани и лакирани/ површини

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ