Препарат за отстранување на фолија

Производител: Orafol


Oracal Graphic Remover

Характеристики

Описание
 • Пакување: 500 ml
 • Траење: до 12 часа
 • Не ја оштетува бојата на автомобилот
 • Да не се употребува врз тукушто фарбани и пластични површини
 • Инструкции за употреба:
  • Исипете го препаратот во длабок сад и со помош на четка за бојадисување нанесете го по целата површина
  • Почекајте 15-30 минути (времето варира според дебелината на фолијата)
  • По образувањето на набори и меурчиња отстранете ја фолијата
  • Прочистете ги остатоците од лепило со органски разредувач