Мал дампер

Производител: Mimaki


Опис

  • Дампер - филтер за мастило
  • Може да се користи на машини со солвентни, екосолвентни и водно-базирани бои
  • Погоден за принтери JV3, JV22, TX2 и други модели со DX4 печатачки глави