Голем дампер

Производител: Mimaki


Опис

  • Дампер - филтер за боја
  • Може да се користи на машини со солвентни, екосолвентни и водно-базирани бои
  • Големите дампери се препорачуваат за принтери JV3 со димензија 160см и 250см и други модели со DX4 глави