Рефил касета 440мл Mimaki

Производител: Mimaki


Опис

  • Рефил касета со место за чип
  • Изработена од полиетилен, погодна за солвентни и водно-базирани мастила
  • Предвидена за принтери JV3, JV33, JV5, JV22, TX2 и др.

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ