Чипови за мастило 44л

Производител: Микро АСУ


Опис

  • Овозможуваат работа со рефил систем, каристат наливни мастила од алтернативни производители, во замена за оригиналните касети од OEM
  • Работат со сите модели на принтери од Мимаки со секакви видови мастила

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ