Фолија за затемнување на автостакла Reflectiv AUT

дебелина
46 µm
лепило
перманентно проѕирно

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
30

Карактеристики

Опис
Полиестерна фолија за тонирање на автостакла. Го затемнува стаклото, штити од UV зраците, го подобрува дизајнот на автомобилот и го зголемува чувството на дискретност.
Модел

P35 - сива

P20 - темно сива

P05 - црна

Пропустливост на светлина

P20 - 22%

P35 - 37%

P05 - 5%

Лепило
перманентно, проѕирно
Минимална температура на апликација
+5°C
Температурна издржливост
-20°C до +80°C
Документација
Reflectiv Automotive Films

Полиестерна фолија (46 микрони) за автостакла

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ