TUNING фолиja ORACAL 970RA - боја

температура
-50°C +120°C
дебелина
110 µm
лепило
репозиционирачко перманентно проѕирно
Трајност
5г.

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
50
боја
201
022
235
216
256
209
208
020
223M
882
305
028
897
371
030
031
032
026
363
351
045
077
056
555
544
547
553
564
511
067
509
572
057
049
177
486
055M
464
688
602
612
622
689
286
285M
809
816
730
771
724
076
073

Карактеристики

Селектор на бои
Опис

Повеќеслојна tuning фолија со сјајни и мат бои за промена на бојата на автомобилот, тонирање на детали, надписи врз превозни средства и др. RapidAir® технологијата дозволува брза и лесна апликација, без создавање на меурчиња.

Спецификациja
  • Површина: сјај/мат
  • Подлошка: хартија, двострано ламинирана со PE, силиконизирана од едната страна, 145 г/м2
  • Минимална температура на апликација: > +15°C
Фолиа за цялостно облепване и цветно тониране

Повеќеслојна каст PVC фолија (110 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ