ГРАДЕЖНИ РЕШЕНИJА

Витражни Фолиа

Декорации и цветно тониране на витражи

Графика за стени

Интериорна декорация и реклама върху стени

Защитни фолиа

Предназначени за защита на обществени места

Слънцезащитни фолиа Reflectiv

Предпазват от вредните UV лъчения


  Сонцезаштитни фолии

  Фолии за стакла, ја редуцираат сончевата енергија и гарантираат заштита
  од штетните UV зраци.


  Заштитни фолии

  Заштитни фолии за стакла, гарантираат сигурност и заштита на јавни места,
  како училишта, болници, хотели и др. во случај на експлозија или вандализам.


  Огледални фолии

  Фолии со огледален ефект, гарантираат дискретност во светлиот дел на денот.
  Погодни се за хотели, фитнес сали, спа центри и други.